ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Makis Foto
19080
page,page-id-19080,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive
fotomakis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ

Το στυλ της γαμήλιας φωτογράφισης είναι η αποτύπωση αναμνήσεων των ερωτευμένων ανθρώπων. Πιστεύουμε πως οι σχέσεις που δημιουργούμε με το ζευγάρι είναι τόσο σημαντικές όσο και η ποιότητα των φωτογραφιών. Προτιμούμε να περάσουμε χρόνο με το ζευγάρι πριν τον γάμο, για να γνωριστούμε, έτσι ώστε την επόμενη μέρα να μπορέσω να φωτογραφίσω φυσικές εικόνες και όχι στημένες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε τη αποτύπωση μιας σημαντικής ημέρας για το παιδί σας. Όπως κάθε μωρό είναι διαφορετικό, έτσι και εμείς, με ιδιαίτερη προσοχή και αφοσίωση, βρίσκουμε ιδιαίτερες στιγμές για να φωτογραφίσουμε διαφορετικά την αδυναμία σας! Η πολυετής εμπειρία μας πάνω στο χώρο της φωτογράφισης βαφτίσεων μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε το ύφος που θα ακολουθήσουμε για μία μοναδική εμπειρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
AGT_09_new 2
drama
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BOOK

Είτε σας ενδιαφέρει ο χώρος του modeling, είτε θέλετε απλά να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, αναλαμβάνουμε να σας χαρίσουμε όμορφες εικόνες με εσάς, την οικογένειά σας, ή όποιο άλλο αγαπημένο πρόσωπο σας ενδιαφέρει. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο (studio), διακριτικά και με εχεμύθεια, θα αποτυπώσουμε μοναδικές φωτογραφίες, πάντα με την εμπειρία και γνώση που διαθέτουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ